HOME

NGOs

VRIJWILLIGER

LEG VOOR NGO

CONTACT

STEUN

Leg Voor NGO

Om Te Zoeken NGO

Home
NGOs
Vrijwilliger
Contact
Leg Voor NGO

De Clubs van jongens & van Meisjes van Greenwich Charity In Greenwich Connecticut

De Clubs Van Jongens & Van Meisjes Van Greenwich

 Greenwich     Connecticut

http://www.bgcg.org     << Bezoek Website

CategorieŽn:  Kinderen, [ Bekijk Allen ]

De Clubs van jongens & van Meisjes van Greenwich Bekijk NGO Informatie

De eerste Club van Jongens had zijn begin in 1860 in Hartford, Connecticut in antwoord op verscheidene vrouwen geloven die dat de jongens die de straten zwierven een positief alternatief zouden moeten hebben. Velen hadden hun vaders in de Burgeroorlog verloren. Dan, in 1910, richtte een groep de specifieke ingezetenen van Greenwich de Club van de Jongens van Greenwich op om jonge jongens van benadeelde omstandigheden te helpen goed karakter door atletische en recreatieve programma's hoofdzakelijk ontwikkelen. De vroegste verslagen wijzen erop dat de groep in een storefront op de PostWeg en in 1920 overdwars bewogen aan de Weg van de Spoorweg in een gebouw van het huidige Station van Greenwich samenkwam. De snelle groei van de Club in lidmaatschap en wenst jongens te dienen vond beter de welwillendheid en de grootmoedigheid van M. en Mevr. Albert H. Wiggin die $250.000 schonken om land te verwerven en het historische Georgische gesitueerde stijlClubhuis te bouwen op Steeg 4 Horseneck.

De Clubs van jongens & van Meisjes van Greenwich Vrijwilliger Informatie

Onze verbintenis aan de jeugd wordt aangegaan mogelijk door steun van mensen als u. Als u een verschil in het leven zou willen maken en goed - zijnd van onze jeugd, kunt u dit door zich uw tijd als mentor en voorbeeldgever doen aan te melden. Aangezien u door de diverse programma's en de Ministeries van onze Club scrolt, te herinneren gelieve dat wij een constante behoefte aan vrijwilligers op vele gebieden hebben. Of uw rente in atletiek, technologie, de kunsten of een andere programmeringsvaardigheden is, hebben wij een rol voor u om aan onze opdracht deel te nemen.

De Clubs van jongens & van Meisjes van Greenwich Donateur Informatie

Wij zijn een organisatie 501 (c) 3 zonder winstbejag en uw schenking is volledig voor de belastingen aftrekbaar. Uw gift aan de Club zal een verschil in de jeugd maken die wij hebben gediend.

<< Terugkeer Connecticut NGOs
 

 

Copyright  © The Charity Vault. All rights reserved.