HOME

NGOs

VRIJWILLIGER

LEG VOOR NGO

CONTACT

STEUN

Leg Voor NGO

Om Te Zoeken NGO

Home
NGOs
Vrijwilliger
Contact
Leg Voor NGO

Het Centrum van de Vrouwen van Scarborough Charity In Scarborough Ontario

Het Centrum Van De Vrouwen Van Scarborough

 Scarborough     Ontario

http://www.scarboroughwomenscentre.ca     << Bezoek Website

CategorieŽn:  KinderenOnderwijsArmoede, [ Bekijk Allen ]

Het Centrum van de Vrouwen van Scarborough Bekijk NGO Informatie

Een middelcentrum voor vrouwen dat informatie, onderwijs en steun de diensten verleent om vrouwen in de overgang vanaf misbruik, isolatie en armoede - naar economische en emotionele onafhankelijkheid bij te staan. Wij vieren onze 25ste verjaardag van integratie, en het leven van 150.000 vrouwen en hun kinderen geraakt. In 2003, ontvingen wij de Stad van Toekenning van de Veiligheid van de Burgemeester van Toronto de Communautaire in erkenning van ons werk met vrouwen en hun kinderen.

Het Centrum van de Vrouwen van Scarborough Vrijwilliger Informatie

Het Centrum van de Vrouwen van Scarborough (SWC) is een liefdadigheidsinstelling van communautaire aard, zonder winstbejag. Het werk en de toewijding van vrijwilligersleden zijn essentieel voor de doeltreffendheid van het Centrum. Onze opdracht moet empowerment van om het even welke vrouw vergemakkelijken die een verkeerde of het isoleren situatie willen verlaten, zodat zij positieve veranderingen op lange termijn met vertrouwen kan uitvoeren.

Het Centrum van de Vrouwen van Scarborough Donateur Informatie

Uw steun zal helpen de anonieme en vertrouwelijke telefoon adviserende dienst verlenen; onderwijs workshops; een hoedeprogramma; een economische die onafhankelijkheidsprogramma en een actie wordt opgesteld om positieve verandering in onze gemeenschap te brengen.

<< Terugkeer Ontario NGOs
 

 

Copyright  © The Charity Vault. All rights reserved.