HOME

NGOs

VRIJWILLIGER

LEG VOOR NGO

CONTACT

STEUN

Leg Voor NGO

Om Te Zoeken NGO

Home
NGOs
Vrijwilliger
Contact
Leg Voor NGO

Het Dorp van de verscheidenheid Charity In Scarborough Ontario

Het Dorp Van De Verscheidenheid

 Scarborough     Ontario

http://www.varietyontario.ca     << Bezoek Website

CategorieŽn:  KinderenOnbekwaamheden, [ Bekijk Allen ]

Het Dorp van de verscheidenheid Bekijk NGO Informatie

Het Dorp van de verscheidenheid is veel meer dan een geschiktheid en het levensvaardighedenfaciliteit. Het is een plaats waar iedereen van alle capaciteiten onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en een gevoel kan ontwikkelen van het behoren. Het is ook een plaats die dromenÖ inspireert en iedereen de hulpmiddelen geeft helpen hen bereiken. De enige faciliteit van zijn soort die lidmaatschap aan mensen met en zonder handicaps aanbiedt, het Dorp van de Verscheidenheid biedt aan: Drie binnenpools voor lessen, het zwemmen, familie zwemmen en het concurrerende zwemmen; Een 200 meter binnenspoor; Drie full-sized basketbalhoven; Een bergbeklimmingsmuur; 3.000 vierkant-voet het conditioneren en gewichtsgebied met het recentste gewicht, kring opleiding en cardiomateriaal; En zo veel meer!

Het Dorp van de verscheidenheid Vrijwilliger Informatie

Verscheidenheid - de Liefdadigheid van de Kinderen zoekt altijd vrijwilligers als u. De vrijwilligers helpen uit bij de verschillende functies van de Verscheidenheid, zoals: Speciale gebeurtenissen, zoals onze Spelen van de Zonneschijn of Spelen van de Gouverneur van de Luitenant; De gouden Campagne van het Hart; De initiatieven van de liefdadigheidsinstelling; De programma's van het Dorp van de verscheidenheid en atletische clubssteun; Ambassadeurs. Wat u beslist te doen, zult u vinden dat werken met de kinderen van de Verscheidenheid zeer belonend is. Wij!

Het Dorp van de verscheidenheid Donateur Informatie

Verscheidenheid - de Liefdadigheid van de Kinderen baseert zich op de financiele steun van gemeenschappen, bedrijven, en mensen als u. Of u een eenmalige gift of een maandelijkse schenking maakt, betekent uw besluit om de kinderen van de Verscheidenheid te steunen a great deal aan ons - en aan hen. Uw schenking kon een kind helpen in de pool bij het Dorp van de Verscheidenheid zwemmen, leidingsvaardigheden in ons L.i.n.k.s.- programma leren, of naar een Tae Kwon gaan kampeert. Maar wat nog belangrijker is, zal het de kinderen helpen inbegrepen, belangrijk en zekerder van de Verscheidenheid voelen. Samen kunnen wij kinderen van alle capaciteiten inspireren om in zich te geloven en voor hun doelstellingen te bereiken.

<< Terugkeer Ontario NGOs
 

 

Copyright  © The Charity Vault. All rights reserved.