HOME

NGOs

VRIJWILLIGER

LEG VOOR NGO

CONTACT

STEUN

Leg Voor NGO

Om Te Zoeken NGO

Home
NGOs
Vrijwilliger
Contact
Leg Voor NGO

De Stichting van de Dierentuin van Toronto Charity In Scarborough Ontario

De Stichting Van De Dierentuin Van Toronto

 Scarborough     Ontario

http://www.torontozoo.com     << Bezoek Website

CategorieŽn:  Dier, [ Bekijk Allen ]

De Stichting van de Dierentuin van Toronto Bekijk NGO Informatie

De dierentuin van Toronto is de eerste die Dierentuin van Canada, voor zijn interactieve onderwijs en behoudsactiviteiten wordt gekend. Als unieke het wildervaring, inspireren wij mensen om op manieren te leven die goed - zijnd van de natuurlijke wereld bevorderen

De Stichting van de Dierentuin van Toronto Vrijwilliger Informatie

Wij hebben weldra 250 die vrijwilligers, van een grote verscheidenheid van achtergronden worden aangeworven. De vrijwilligers behandelen direct planten en geen dieren maar zijn betrokken bij de vele diverse activiteiten die onze Dierentuin zo opmerkelijk maken. En, omdat wij bij ons veranderend milieu betrokken zijn, impliceren wij onze Vrijwilligers in de opwindende en veelbelovende taak om de bezoekers van de Dierentuin op te leiden. Het hele jaar door leiden de VrijwilligersGidsen reizen door de plaats van de Dierentuin voor schoolkinderen en de communautaire aanwezige groepen overtreffen programma's over een verscheidenheid van onderwerpen aan het gebiedsscholen van Toronto, verkennende organisaties, clubs en groepen die meer over de uitdaging van de Dierentuin wensen te leren de nieuwsgierigheid van bezoekers bij de Lijsten die van de Aanraking interessante Dierentuin biofacts in elk van de paviljoenen tonen informatie aan bezoekers bij specifieke plaatsen door het onderzoek van de Dierentuin geeft en dierlijke fiches compileert en ander onderwijsmateriaal wordt betrokken bij speciale gebeurtenissen bij de Dierentuin wordt lid van de Dierentuin is het geen Jaar Roudn van middelbare schoolstudenten de VrijwilligersGidsen moeten dertien-week (een dag per week) een cursus beeindigen die in de herfst en gemoeten een verbintenis van twee jaar aangaan beginnen, gevend een dag per week en minstens 75 uren per jaar.

De Stichting van de Dierentuin van Toronto Donateur Informatie

De prive donors en overheidsonderzoekbeurzen hebben het onderzoek van de Dierentuin, het behoud gemaakt, en het werk mogelijke onderwijs. Maar aangezien de behoefte aan behoud groeit, zodat doet de behoefte aan steun.

<< Terugkeer Ontario NGOs
 

 

Copyright  © The Charity Vault. All rights reserved.